Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

OM SPLITT PROFIL

Splitt Profil ble etablert i 1968 og i 1986 ble bedriften skilt ut i sin nåværende form. Firmaet har nå gjennom de 47 årene opparbeidet seg bred erfaring og kompetanse innen balkong og fasade. Vi produserer og leverer rekkverk til entrepenører og boligbyggelag over hele landet. Splitt Profil systemet er utviklet i Norge av Splitt Profil AS. Vi i Splitt Profil driver en kontinuerlig prosess for å utvikle sin kvalitet til å tilfredstille kundens krav. Fremstilling av rekkverk krever utstyr son sikrer høy kvalitet og nøyaktighet. I våre romslige lokaler prefabrikeres de fleste produktene. Bedriftens stab er bredt samensatt med tanke på faglig kompetanse og har i dag 6 ansatte.

Løsninger og design

Splitt Profil har spesiallisert seg innen produksjon og design av rekkverk. Et rekkverk kan være grensesprengene eller anonym, den er byggets ansikt og behøver grundig planlegging. Våre erfaringer tilsier at et godt resultat kommer av et godt samarbeid. For å ivareta kunens ønsker er det en fordel at Split Profil kommer tidlig inn i prosessen for å delta i kundens egen prosjektutvikling.
I tett samarbeid med våre kunder er vårt mål å komme frem til en best mulig løsning og design som gir bygget det lille ekstra. Vi har høy faglig kompetanse og ønsker å gi våre kunder et godt produkt.

Kvalitet og sikkerhet

Våres rekkverk produseres av førsteklasses aluminium og stålmaterialer som er værbastandige og krever lite vedlikehold. Rekkverk fra oss gir deg kvalitet, sikkerhet, trivsel og en oppløftning av din fasade. 

 


 

Del denne siden med andre!

© 2024